چندی پیش توزیع کُپی فیش حقوقی وی در میان کارکنان صداوسیما، اعتراضهایی را به دنبال داشته و باعث دلخوری و کنارهگیری کوتاهمدت وی از مسئولیت خود شده است. ظاهراً رقم پرداختی به این مدیر در فیش حقوقی بیش از 10 میلیون تومان در ماه بوده است.
گزارشی از تازهترین تحولات صداوسیما
سرافراز؛ در آستانه تسلیم یا «آرامش پیش از طوفان؟
سینما پلاس: حضور محمد سرافراز در مدیریت سازمان صداوسیما بهواسطه سرعت تغییرات و تحولات بسیاری از متصدیان این مجموعه و حتی ناظران بیرونی را غافلگیر کرد اما این روزها از سرعت تحولات سازمان صداوسیما کاسته شده و شنیده میشود سرافراز «دست به عصاتر از گذشته» حرکت میکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، همزمان با نزدیک شدن بهروزهای پایانی سال 1393، از سرعت و شدت تحولات سازمان صداوسیما کاسته شده و به نظر میرسد قطار تغییرات در این رسانه فعلاً متوقفشده است. در ماههای گذشته موج کنار گذاشتن نیروهای قدیمی در این رسانه بازتابهای فراوانی داشت که در یک مورد، یکی از نیروهای صداوسیما تصمیم به خودسوزی گرفت خبر این اتفاق را میتوانید با کلیک کردن در «اینجا» بخوانید. البته این تنها واکنش منفی نسبت تغییرات سرافراز نبود. شنیده میشود در اقدامی دیگر یکی از کارمندان صداوسیما بهصورت فیزیکی به سرافراز حمله کرده است.
از طرفی حجم بالای تغییرات باعث بروز این تصور در جامعه شده که در دوره مدیریت 10 ساله عزتالله ضرغامی، وضعیت سازمان بسیار نامناسب بوده و همین مسئله ظاهراً باعث شده تا ضرغامی با نگارش نامهای به یکی از مسئولان بلندپایه کشور، از این موضوع گلایه کند.
در ماههای گذشته و با آغاز ادغام شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی، برخی از نیروهای این شبکهها نیز اقدام به رایزنیهایی با مسئولان کشور کردهاند تا از طوفان ادغام در امان بمانند. گفته میشود برخی متصدیان رادیو ورزش و رادیو سلامت طی دیدار با برخی نمایندگان مجلس از آنها درخواست کردهاند مانع از ادغام این شبکهها شوند. نتیجهبخش بودن این روش، برخی دیگر از مجموعههای صداوسیما را نیز برای لابی کردن با مجموعههای خارج از سازمان ترغیب خواهد کرد.
طبق آخرین اطلاعات رسیده به سینما پلاس، سازمان صداوسیما در ایام نوروز شاهد تغییری جدی خواهد بود. گفته میشود حدود نه هزار و به روایتی دیگر دوازده هزار کارمند این سازمان در پایان امسال با «جام جم» خداحافظی خواهند. برخی از آنها کارمندان رسمی هستند که با 20 سال سابقه بازنشسته میشوند و برخی هم نیروهای برنامهای، پروژهای و شرکتی که بهطور طبیعی قراردادهای یکساله دارند و این قراردادها در سال جدید دیگر تمدید نخواهد شد. این روزها صحبت از حذف کارکنان پیمانی استخدامی بین سالهای ۹۰ تا 93 مطرح است و گفته میشود ممکن است وضعیت شغلی این افراد نیز با مخاطره مواجه شود. در سالهای اخیر گروه قابلتوجهی از کارکنان صداوسیما با توصیه راهی این مجموعه شدند اما حالا با تغییر «توصیه شونده» و نیز مشکلات مالی کشور و کاهش بودجه این سازمان، آینده شغلی آنها درخطر است.
تثبیت مدیریت دانشکده صداوسیما؟
یکی از مجموعههایی که تاکنون از تغییرات صداوسیما در امان مانده، «دانشگاه صداوسیما» است. مجموعهای که «اصغر غلامرضایی» مدیر آن از دوستان قدیمی عزتالله ضرغامی است و چندی پیش توزیع کُپی فیش حقوقی وی در میان کارکنان دانشگاه صداوسیما، اعتراضهایی را به دنبال داشته و باعث دلخوری و کنارهگیری کوتاهمدت غلامرضایی از مسئولیت دانشگاه شد. ظاهراً رقم پرداختی به وی در فیش حقوقی بیش از 10 میلیون تومان در ماه بوده است اما وی هماکنون به محل کار خود بازگشته و برای برخی زیرمجموعههای خود نیز حکم جدید صادر کرده است. «رییس دانشکده صداوسیمای قم» یکی از مدیران زیرمجموعه غلامرضایی است که علاوه بر مدیریت این مجموعه، تجربه شرکت در انتخابات مجلس دوره گذشته را نیز از حوزه انتخابیه درود در کارنامه کاریاش دارد که البته این رقابت انتخاباتی برای او «پیروزی» به دنبال نداشت.
طبق شنیدهها سرافراز اعتقاد دارد لزومی به تدریس رشتههایی همچون ارتباطات که در دیگر دانشگاهها وجود دارد، در این دانشکده نیست و این محل آموزشی باید صرفاً به تدریس رشتههای موردنیاز صداوسیما بپردازد.
حضور در روز پایانی جشنواره فیلم فجر، تماشای فیلم «محمدِ مجید مجیدی» و «دیدار با علمای قم» تنها برنامههای رسانهای مدیر جدید صداوسیما در ماههای اخیر بوده که این مسئله نشاندهنده تمرکز فراوان وی بر تغییرات و تحولات آتی و برنامهریزیهای جدید است.
مطالب مرتبط:
«بازنشستگی پیش از موعد» کارمندان رسمی صداوسیما