«مدیران دوربینی» طیف دیگری هستند که «علی دارابی» سرآمد آنهاست. این مدیران علاقه زیادی به رسانهای کردن تمام فعالیتهای خود، حضور در پشت صحنه فیلمها و سریالها با تیم خبری و نیز انعکاس رسانهای فعالیتهای خود و بزرگ نمایی آنها داشتند.
خبر اختصاصی سینما پلاس درباره محمد سرافراز را بخوانید
جزئیاتی تازه درباره مدیر جدید صدا و سیما
سینما پلاس: مدیری که قرار است به زودی سکان صدا و سیما را به دست بگیرد، چهرهای کم حرف و کم حاشیه است و جستوجو در فضای مجازی اطلاعات چندانی را از او عرضه نمیکند که یکی از مهمترین آنها مطلب سینما پلاس درباره محمد سرافراز است. اما اطلاعات موجود درباره این مدیر بلند پایه به همین چند خط محدود نمیشود.
به گزارش گروه تلویزیون وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی سازمان صدا و سیما مدیران مختلفی را به خود دیده است. «محمد هاشمی» اولین مدیر این سازمان، چهرهای اجرایی بود که با تکیه بر عقبه سیاسی خود، توانست این سازمان را در زمان جنگ اداره کند. «علی لاریجانی» مدیر بعدی سازمان صدا و سیما، نیرویی فکری محسوب میشد. «عزت الله ضرغامی» را بیشتر نیرویی فنی ـ اجرایی میدانستند که البته فاقد پشتوانه سیاسی بود. ضرغامی با روابط عمومی بالای خود خیلی زود توانست در میان صدا و سیماییها جای خود را باز کند. او توان زیادی در شناخت نیروهای مختلف و یادگیری مراحل کاری در این سازمان داشت که البته در این عرصه، تحصیلات مهندسیاش به او کمک میکرد. اما مشکل مهم ضرغامی عدم برخورداری از پشتوانه سیاسی بود که سبب میشد وی در عرصه فعالیت خود با «بشود ـ نشود»های مختلفی مواجه شود. فعالیت او بخصوص در دوره دوم مدیریتی، از سوی نهادهای مختلف زیر سوال بود و در این زمان سازمان صدا و سیما در هر حوزه، مانند متهمی بود که باید از خود دفاع میکرد. البته ضرغامی مدیر مشورت پذیری هم نبود که این نقطه ضعفی جدی برای او به شمار میرفت.
سبک های مختلف مدیریتی در صدا و سیما
صدا و سیما در ردههای مختلف خود، مدیران گوناگونی را تجربه کرده است. «مدیران شب زنده دار» طیف شناخته شدهای هستند که «محمد رضا جعفری جلوه» مدیر اسبق شبکه یک سیما و «محسن مهاجرانی» معاون اسبق سیما را میتوان جزو آنها دانست. این مدیران معمولا از ظهر به بعد در سر کار خود حاضر شده و فعالیت آنها تا نیمه شب ادامه مییافت.
«مدیران دوربینی» طیف دیگری هستند که «علی دارابی» سرآمد آنهاست. این مدیران علاقه زیادی به رسانهای کردن تمام فعالیتهای خود، حضور در پشت صحنه فیلمها و سریالها با تیم خبری و نیز انعکاس رسانهای فعالیتهای خود و بزرگ نمایی آنها داشتند.
«محمد سرافراز» را میتوان جزو طیف سوم مدیران صدا و سیما دانست که متاسفانه تعداد آنها در طول سالهای اخیر بسیار اندک بوده است. این مدیران با ویژگیهایی همچون: عمل گرا بودن، کم حرف بودن و جدی بودن شناخته میشوند. سرافراز علاوه بر اینها ویژگی دیگری هم دارد: او مدیری سحرخیز و ورزشکار است. روز کاری او از ساعت پنج و سی دقیقه بامداد با حضور در استخر آغاز میشود. این مدیر ورزشکار هر روز پس از یک ساعت و نیم ورزش در استخر سازمان صدا و سیما، راس ساعت هفت در محل کار خود حاضر شده و فعالیت او تا ساعت یازده شب ادامه مییابد.
سرافراز از صفر تا صد هر فعالیتی را تحت نظارت خود پیش میبرد. سینما پلاس در روزها و شاید ساعتهای آینده! اخبار تازهای از این تحولات را در خط خبری خود منتشر خواهد کرد.