مشکل بحران آب صرفاً به تهران محدود نیست و دیگر شهرها و استانها نیز وجود دارد و در برخی شهرها مانند اصفهان، خراسان جنوبی و… تأثیرات به مراتب بدتری بر هم وطنان مان دارد.
گزارش سینما پلاس از برگزاری جشنواره ای با موضوع آب
جشنواره عجله ای در شهرداری تهران
سینما پلاس: «گزارش یک نگرانی» عنوان جشنواره ای است که این روزها در آستانه برگزاری آن هستیم اما شیوه برگزاری آن، نگرانیهایی را در میان کارشناسان سینمایی ایجاد کرده است.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، جشنواره گزارش یک نگرانی که از سوی فرهنگسرای رسانه برگزار میشود، از پنجم مهرماه سال جاری با اعلام اولین خبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این جشنواره مدت زمانی 20 روزه را برای شرکت کنندگان تعیین کرده تا فیلمهای خود را به جشنواره ارسال کنند. فیلمها نیز باید با موضوع «بحران آب» در تهران ساخته شود.
این جشنواره با همکاری فرهنگسرای رسانه و شرکت آبفای استان تهران برگزار میشود و قصد دارد با فراهم آوردن زمینه حضور اقشار مختلف مردم، فیلم سازان و هنرمندان در یک حرکت فرهنگی، نگاه مردم به مسئله کمبود آب را در قالب فیلمهای موبایلی به نمایش بگذارد.
جشنواره مذکور در شرایطی برگزار میشود که با آغاز فصل پاییز و افزایش بارشهای فصلی، موضوع کمبود آب از دستور کار افکار عمومی خارج شده و موضوع مهم تر «آلودگی و وارونگی هوا» جایگزین آن شده که تأثیرات آن به مراتب بیشتر از کمبود آب بر سلامت شهروندان است.
فرصت اندک شرکت در جشنواره نیز موضوع دیگری است نمیتوان به واسطه آن توقع حضور آثار خوب و برجسته را در جشنواره داشت. البته مسئولان جشنواره در اقدامی سخاوتمندانه! اقدام به تمدید زمان شرکت در جشنواره به مدت یک روز نمودند و به جای 25، اعلام کردند فیلمها تا تاریخ 26 فرصت شرکت در جشنواره را دارند و خبر این موضوع را هم اعلام کردند حال آنکه معمولاً تمدید نه یک روز بلکه مدت زمانی یک هفته ای و گاهی 10 روزه است و عملاً اگر این یک روز زمان هم در اختیار شرکت کنندگان قرار داده نمیشد، اتفاق عجیبی رخ نمیداد.
موضوع مهم دیگر شکل برگزاری چنین رویدادهایی است. هنوز مدت زمان زیادی از برگزاری جشنواره فیلمهای موبایلی در تهران نمیگذرد و حالا برگزاری یک جشنواره موبایلی دیگر با موضوع آب و محدود نمودن آن به تهران اتفاق جالبی نیست زیرا مشکل بحران آب صرفاً به تهران محدود نیست و دیگر شهرها و استانها نیز وجود دارد و در برخی شهرها مانند اصفهان، خراسان جنوبی و… تأثیرات به مراتب بدتری بر هم وطنان مان دارد. بههرحال مسئولان در طول سالهای گذشته ثابت کردهاند هیچ گاه اجازه نمیدهند این بحران در شهری مانند تهران بالا بگیرد و هر طور شده مسئله پایتخت را حل میکنند اما در شهرهای دیگر این وضعیت حاد میشود!
امید است مسئولان چنین رویدادهایی به جای برگزاری شتاب زده و بدون مقدمه این برنامهها، با تدبیر و برنامه ریزی بیشتری به سمت چنین فعالیتهایی بروند.