در مرکزیت “ایران برگر” پسرعموهایی خودخواه و مستبد قرار دارند که تناقضات محیط اطرافشان با ابزار پیش رویشان نوعی درگیری را بین آنها شکل می دهد و این درگیری به کرات ادامه می یابد. گویا محسن تنابنده و احمد مهرانفر نیز نقش دو پسرعموی اصلی داستان را بازی میکنند که مرتب با یکدیگر در کشمکش هستند.
سینماپلاس خلاصه داستان کامل “ایران برگر” را ارائه میکند
محسن تنابنده و احمد مهرانفر پسرعمو شدند!
سینماپلاس: احمد مهرانفر که سالها پیش از این و در درام شبه روشنفکرانه “استشهادی برای خدا” در کنار محسن تنابنده ایفای نقش کرده بود از سریال “پایتخت” به این سو رفاقتی صمیمانه با تنابنده پیدا کرد؛ رفاقتی که با “آینه شمعدون” و بعدتر “شاهگوش” هم امتداد پیدا کرد و حالا هم به همکاریهای تازه تری رسیده است.
چندی قبل خبر رسیده بود که این دو به عنوان بازیگران مکمل در یک کمدی به نام “میلاد” بازی خواهند کرد و حالا “بانی فیلم” خبر داده که در یک کمدی دیگر با عنوان “ایران برگر” به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی نیز این دو بازیگران اصلی مرد خواهند بود.
به گزارش سینماپلاس حمید گودرزی، سحر جعفری جوزانی، هادی کاظمی، محمدرضا هدایتی و شهره لرستانی دیگر بازیگران اصلی “ایران برگر” هستند و تورج منصوری نیز به عنوان مدیر فیلمبرداری در کار حضور خواهد داشت. تهیه کنندگی کار را نیز فتح ا.. جعفری جوزانی و مرتضی شایسته به طور مشترک انجام می دهند.
اما خبر اختصاصی سینماپلاس مربوط به خط داستانی این فیلم است. داستان “ایران برگر” که بلحاظ طراحی صحنه و لباس هم اثری پرهزینه به شمار میرود در منطقه ای روستایی به وقوع می پیوندد؛ منطقه ای که به ظاهر بدوی است اما ابزار دنیای مدرن در آن به وفور یافت می شود.
کشمکشهای دو پسرعموی مستبد
به گزارش سینماپلاس در مرکزیت قصه پسرعموهایی خودخواه و مستبد قرار دارند که تناقضات محیط اطرافشان با ابزار پیش رویشان نوعی درگیری را بین آنها شکل می دهد و این درگیری به کرات ادامه می یابد. گویا محسن تنابنده و احمد مهرانفر نیز نقش دو پسرعموی اصلی داستان را بازی میکنند که مرتب با یکدیگر در کشمکش هستند.
البته این کشمکشها لایه رویی “ایران برگر” است و این درام وجهی نمادگرایانه هم دارد و اندکی غور در این درگیریها هم نمادی است بر کشمکشهایی بزرگتر که برآمده از عدم تطبیق آدمیان جهان سوم با فرهنگ استفاده از ابزار مدرن است.
“ایران برگر” با نام ابتدایی “چگونه آموختیم پیتزا بخوریم و خوشبخت باشیم” حدودا یک دهه پیش نوشته شده و یک بار در ابتدای دهه 80 هم پروانه ساخت گرفته بود! استفاده از واژه هایی مانند “پیتزا” یا “فست فود” و “برگر” نیز بخشی از وجه نمادین کار است و بر غذای غالبی که آدمیان روزگار مدرن در تنهایی صرف میکنند تاکید دارد.
سناریوی “ایران برگر” با همکاری محمدهادی کریمی و مسعود جعفری جوزانی نوشته شده است و تا اواسط مردادماه جلوی دوربین می رود.
پایان مطلب/