سینما مثبت: چینش نامناسب مجریان و گزارشگران تلویزیونی در حوزههای نامرتبط از یک طرف و رفتار اغراق گونه این گزارشگران در موقعیتهای تعیین شده باعث شده تا اعتبار آنها از دست برود و موقعیت حرفهای آنها مخدوش شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت، از مجریان و گویندگان و گزارشگران به عنوان سرمایههای مهم یک رسانه نام برده میشود اما گاهی رسانه فراموش میکند که با در نظر گرفتن دانش،فیزیک،تخصص و روحیه یک گزارشگر از او استفاده کند.نتیجه چنین اقدامی تولید برنامههای کم ارزش و بیاثر است که حتی گاهی واکنش منفی هم به دنبال دارد.
این روزها مصداق چنین موضوعی در تلویزیون یوسف سلامی است. گزارشگری که از حوزه سلامت فعالیت خود را آغاز کرد و در این حوزه چهره قابل قبولی بود اما بی جهت به حوزه سیاسی سوق داده شد.البته در سالهای اخیر فقط سلامی نبوده که از حوزهای دیگر به حوزه سیاست کوچ داده شده است.امیر شایانمهر نیز با روی کار آمدن دولت سیزدهم از حوزههای اجتماعی و اقتصادی به حوزه سیاسی کوچ داده شد اما او وزانت و وقار خود را حفظ کرده است.
اما یوسف سلامتی با تغییر چهره ناگهان به مجری سیاسی تبدیل شد که بیجهت تلاش میکند بانمک به نظر برسد! طنز به کار گرفته شده در رفتار او و صمیمیت غیرقابل باور و ساختگی سلامی را تبدیل به چهرهای غیرقابل قبول در حوزه سیاسی کرده و گاهی رفتار عوامانه او در هنگام گزارشگری بسیار مبتذل است. به همان اندازه که علی رضوانی و آمنه سادات ذبیح پور در چنین موقعیتهایی هویت داشته و حتی تهیه گزارشهای سیاسی- امنیتی از سوی آنها با چهرهای که مخاطب از آنها میشناسد تناسب دارد؛ پرداختن یوسف سلامی به چنین موضوعهایی لوس و غیرقابل تحمل است.
این کاش مسوولان صدا و سیما با درک جایگاه هر مجری و گزارشگری صرفا او را در موقعیت مربوط به خود به کار میگرفتند و مانع از استهلاک چهرههای رسانهای میشدند.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.