سینما مثبت: در آخرین روزهای فعالیت دولت سیزدهم و در شرایطی که فضای دوستانهای میان بدنه سینما با سازمان سینمایی وجود ندارد، حل مشکل برخی فیلمهای توقیفی در این روزها میتواند باعث ایجاد خاطرهای مثبت در ذهن اهالی سینمای ایران شود.
به پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت،مشاهده تصاویر ثبت شده از مراسمهای اختتامیه جشنواره فیلم فجر در سه سال گذشته جایگاه دولت سیزدهم را نزد سینماگران آشکار میکند.دولتی که متاسفانه مقبولیت اندکی نزد هنرمندان داشت و بر همین اساس هنرمندان شاخص و شناخته شده سینمای ایران تمایلی برای حضور در قاب تصویری مشترک با دولتمردان نداشتند و حتی در مراسمهای رسمی نیز ردیفهای اول بیش از آنکه در اختیار هنرمندان باشد؛ در سیطره مدیر کلها و مسوول دفترها بود!
حالا در آخرین روزهای فعالیت این دولت هستیم و مشاهدهها حکایت از آن دارد که حتی دولتی اصولگرا نیز با مدیران سینمایی این دولت میانهای نخواهد داشت.البته بر اساس برخی شنیدهها روح الله سهرابی مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی جزو کاندیداهای ریاست سازمان سینمایی دولت اصولگرای احتمالی خواهد بود.
بر همین اساس یکی از اقدامهای مثبتی که میتواند خاطرهای خوش از دولت سیزهم ایجاد کند؛ رفع توقیف از فیلمهای سینمایی است که در طول سه سال گذشته نیز تعیین تکلیف نشدند. «خانه پدری» کیانوش عیاری،«گزارش یک جشن» ابراهیم حاتمیکیا،«خرس» خسرو معصومی، «رستاخیز» احمدرضا درویش، «صد سال به این سالها» سامان مقدم، «خیابانهای آرام» کمال تبریزی، «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» عبدالرضا کاهانی،«کاناپه» کیانوش عیاری،«قاتل و وحشی» حمید نعمتالله و از همه مهمتر «متروپُل» محمد علی باشه آهنگر که محصول همین دولت سیزدهم است؛ از آثاری است که رفع توقیف آنها میتواند خاطرهای نیک از دولت سیزدهم به جا بگذارد.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
آخه عموجان
قصه ها که شبکه خانگی هم عرصه شد
مدیر سایت: دوست گرامی ممنون از تذکر شما. در متن خبر اصلاح شد