شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی تلویزیون

مجری‌ها دیگر ناموس تلویزیون نیستند؟!

۱۴۰۱-۰۸-۲۴
Reading Time: 2 mins read
1

سینما مثبت: اتفاق‌هایی که پس از درگذشت دردناک مرحوم مهسا امینی در کشورمان بروز و ظهور یافته باعث تغییر و تحولات مختلفی در عرصه‌های گوناگون شد و ساختارهای قدیمی را تحت الشعاع قرار داد. صدا و سیما نیز یکی از عرصه‌هایی بود که این اتفاق‌ها تاثیرهای متعددی در آن به جا گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت،جدایی مهران مدیری و احسان کرمی و بسیاری دیگر از مجریان صدا و سیما از این رسانه یکی از پیامدهای مهم این اتفاق‌ها بود که حالا با جایگزین شدن چهره‌هایی بی‌ربط و فاقد تخصص مانند مهران رجبی و بشیر حسینی جلوه‌ای دیگر از ناکارآمدی صدا و سیما در مواجهه با حوادث و بحران‌های پیچیده را روایت می‌کند.

در مورد مهران مدیری با وجود ذوق زدگی برخی جریان‌ها صدا و سیما تلاش فراوانی کرد تا این «مجری سودآور» را حفظ کند چرا که حذف مهران مدیری از صدا و سیما به معنای حذف بسیاری از حامیان مالی از این رسانه و از بین رفتن شبکه‌های اقتصادی تنیده شده در طول سال‌های گذشته بود. شاید هم مدیری با اشراف بر این مساله که «غیرقابل حذف است» واکنش‌هایی غیرمنتظره از خود را در موضوع درگذشت مهسا امینی نشان داد. به احتمال زیاد به زودی شاهد بازگشت این مجری هم به تولیدات تلویزیون خواهیم بود زیرا در شرایط بحرانی امروز صدا و سیما نمی‌توان از لقمه‌ای چرب و نرم مانند مدیری که حلقه اتصال بسیاری از حامیان مالی و علاقه‌مندان دست به جیب حضور در تبلیغات تلویزیونی هستند چشم پوشی کرد.

و اما احسان کرمی

موضوع درباره احسان کرمی متفاوت است.او در سال‌های اخیر با فاصله گرفتن از فضای اجرا در تلویزیون همان مسیری را در پیش گرفت که کمابیش فرزاد حسنی،عادل فردوسی پور،آزاده نامداری،نجمه جودکی و…. در پیش گرفته بودند؛ یعنی ایجاد هویتی مستقل برای خود در خارج از چهارچوب های رایج صدا و سیما. در مورد کرمی برخی رسانه‌ها به شدت از این اتفاق استقبال کرده و ذوق زده شدند. آن‌ها نگاهی کارمندی به موضوع دارند و خروج کرمی و کرمی‌ها برای آن‌ها به منزله خالی شدن یک جایگاه شغلی است که می‌تواند توسط دوستان و مجریان نوظهور و البته بی‌استعداد صدا و سیما اشغال شود. آن‌ها به این مساله توجه ندارند که  مجریان جزو چهره‌های شاخص یک رسانه هستند که زمان و انرژی زیادی برای کسب محبوبیت و اعتبار آنها هزینه شده و خروج آن‌ها از یک رسانه به معنای خارج کردن بخشی از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی است.

وقتی مجریان تلویزیون «ناموس»‌بودند

در دهه هشتاد حساسیت فراوانی نسبت به مجریان صدا و سیما وجود داشت و از آن‌ها به عنوان «ناموس» تلویزیون نام برده می‌شد. حساسیت بر روی مجریان آنقدر زیاد بود که حتی نسبت به نوع پوشش و رفتار آن‌ها خارج از صدا و سیما نیز حساسیت وجود داشت و به آنها توصیه می‌شد با همان پوششی که در تلویزیون مقابل دوربین حاضر و ظاهر می شوند در فضای عمومی تردد کنند و پوشش آنها در خارج از رسانه نباید تفاوت زیادی با فضای مقابل دوربین تلویزیون داشته باشد تا اعتماد عمومی نسبت به آنها خدشه دار نشود.حتی مراسم های خانوادگی آنها نیز توسط مدیران صدا و سیما زیر ذره بین بود. مثلا عزت الله ضرغامی برای مراسم ازدواج آزاده نامداری و فرزاد حسنی هدیه ارسال کرده بود و… اما در حال حاضر چنین وضعیتی وجود ندارد و پس از رفتار غیرحرفه‌ای صورت گرفته با عادل فردوسی پور مجریان هر لحظه احتمال می‌دهند که به راحتی از رسانه حذف و کنار گذاشته شوند.

اعتماد به نفس مجریان شبکه‌های ماهواره‌ای

این روزها بحث نقش آفرینی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان در اعتراض‌ها بسیار داغ است. به مجریان این شبکه‌ها نگاه کنید که چگونه با اعتماد به نفس مقابل دوربین قرار می‌گیرند! در مقابل مجریان بدون اعتماد به نفس و بعضا کم دانش صدا و سیما را نگاه کنید که حتی اعتماد به نفس یک کارمند پیمانی را هم ندارند! چرا که به سادگی ممکن است با وجود سال‌ها سابقه کار موقعیت خود را از دست بدهند و جای آن‌ها را چهره‌ای ناآشنا و تازه از راه رسیده بگیرد. اگر صدا و سیما بازی را در عرصه رسانه باخته بخش مهمی از علت آن این است که چهره رسانه‌ای معتبری برای ارتباط با مخاطب برایش نمانده. مجریان باقیمانده هم از پشتیبانی فرمانده مطمئن نیستند! آن‌ها می‌دانند که مجری دیگر ناموس تلویزیون نیست و موقعیت آن‌ها به اندازه‌ای متزلزل است که با وجود سال‌ها سابقه ممکن است به راحتی جای خود را به یک مجری شیطون بلا بدهند.

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های افراد،سازمان‌ها و نهادهایی است که نام آن‌ها در این مطلب آمده  است.

برچسب ها: احسان کرمیمجریان صدا و سیمامهران مدیری
نوشته قبلی

کدام سینماگران جشنواره چهل و یکم را انتخاب و داوری می‌کنند؟

نوشته‌ی بعدی

اوج و ملی گرایی،کت شلوار و کتانی

نوشته‌ی بعدی

اوج و ملی گرایی،کت شلوار و کتانی

دیدگاه‌ها 1

  1. یک عدد مجری می‌گوید:
    قبل 3 سال

    البته مجری داریم تا مجری! برخی‌ها نه تنها ناموس هستند بلکه تاج سر هستند. برخی هم مانند من مثل بچه زن صیغه‌ای هستن

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

نماوا اقدام به خودکشی رسانه‌ای کرده است؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۲

زندگی برادران خیامی مستند شد

۱۴۰۴-۰۳-۰۷

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس