دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی گزارش

نسخه انقلاب خزاعی: فقط ۱۹۵ میلیون تومان برای هر استان

۱۴۰۱-۰۸-۲۲
Reading Time: 2 mins read
2

سینما مثبت: رییس سازمان سینمایی در یکسال اخیر در حوزه کاری خود با چالش‌های متعددی مواجه بوده و به جای حل و فصل این چالش‌ها همیشه از یک فرمول تکراری استفاده کرده: سفر استانی و بیان حرف‌های شعاری و تکراری و در نهایت ایجاد چند روز جریان خبری برای پوشش مشکلات و بحران‌ها!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، محمد خزاعی که تصور می‌کرد حوزه سینما بسیار آرام و بدون چالش است و برای استقبال از او فرش قرمز پهن کرده، در یکسال گذشته انواع و اقسام چالش‌ها را از سر گذرانده که از جمله آن‌ها می‌توان به: عدم مقبولیت در نزد صنوف،عدم توانایی برای حل مشکل نمایش خانگی،ناتوانی در برقراری ارتباط موثر و سازنده با تلویزیون، انتصاب‌های نادرست و به کار گرفتن افراد ناکارآمد و تحمیلی اشاره کرد.

در یکسال گذشته خزاعی با سفرهای متعدد داخلی و خارجی ضمن آنکه آخر هفته‌های مفرحی را در خارج از تهران سپری کرده، جریانی خبری هم به راه انداخته تا مشکلات و ضعف‌های حوزه فعالیت خود را پوشش دهد. مثلا در شرایطی که فضای سیاسی کشور پس از حدود ۵۰ ناآرامی به سمت تغییر در پیش می‌رود، او در مقام رییس سازمان به جای تلاش برای حل و فصل مشکلات فیلم‌های طنز متقاضی اکران به بوشهر سفر می‌کند تا حرف‌هایی تکراری و غلو آمیز را بیان کند. حرف‌هایی که بارها و بارها مطرح شده و حتی در چهارچوب و جمله بندی نیز دچار مشکل است!

کلیشه ایران، فقط تهران نیست

این جمله یکی از نکات کلیدی سخنان مسوولان دولت سیزدهم و قبل‌تر دولت نهم و دهم بود. خزاعی در جمع سینماگران بوشهری با تکرار این شعار اعلام کرده توجه به سینمای بومی و استانی اجتناب ناپذیر است و اگر این نگاه تقویت شود سینما دستخوش تحول می‌شود. بعد هم یادآور شده «در سازمان سینمایی برای رقم زدن انقلاب بزرگی در استان‌ها برنامه ریزی شده و حتی اگر ۱۰ تا ۲۰ درصد این برنامه ها اجرایی شود، اتفاقات بزرگی در استان ها رخ خواهد داد.»

او در ادامه صحبت‌های خود به این مطلب اشاره کرده که «کل بودجه سازمان سینمایی برای استان ها ۶ میلیارد تومان است» و بعد هم تاکید کرده که «بودجه فرهنگ وهنر سالانه سه درصد افزایش یافته اما تورم در عرصه تجهیزات تولیدات سینمایی ۶۰ تا ۷۰ درصد بوده است.»

با چنین اشاره‌هایی مشخص نیست انقلاب مورد نظر خزاعی چگونه قرار است به پیروزی برسد وقتی سهم هر کدام از سی و یک استان کشور از بودجه انقلابی خزاعی فقط ۱۹۵ میلیون تومان است که برابر با هزینه تولید دو اثر مستند متوسط است؟

همسایه را دریاب!

نکته قابل تامل دیگر اینکه چرا خزاعی یکی از بودجه‌های کلان چند ده میلیاردی که قرار است صرف ساخت آثار سفارشی شود را به استان‌ها اختصاص نمی‌دهد؟ برچه اساسی بودجه‌های قابل توجه سهم تهیه کنندگان و افراد خاص است و بودجه‌های ناچیز و حقیر سهم فیلمسازان محترم و شریف شهرستانی؟ با چنین وضعیتی سفرهای متعدد و خبرسازی‌های مکرر خزاعی به شهرستان‌ها و بیان این واقعیت که سهم فیلمسازان شهرستانی بسیار اندک است؛ آیا این سفرها حکم نمک بر زخم این فیلمسازان محترم را ندارد و آیا بهتر نیست به جای این حرکت‌های تکراری و ملال آور، رییس سازمان سینمایی به سفرهای داخل شهری در همسایگی سازمان سینمایی – سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی – برود تا بتواند سهمی بیشتر از بودجه را برای فیلمسازان شهرستانی فراهم کند؟

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های افراد،سازمان‌ها و نهادهایی است که نام آن‌ها در این مطلب آمده  است.

برچسب ها: بوشهرمحمد خزاعی
نوشته قبلی

ناآرامی‌های کردستان مانعی بر سر راه نون خ؟

نوشته‌ی بعدی

کدام سینماگران جشنواره چهل و یکم را انتخاب و داوری می‌کنند؟

نوشته‌ی بعدی

کدام سینماگران جشنواره چهل و یکم را انتخاب و داوری می‌کنند؟

دیدگاه‌ها 2

  1. عشیر می‌گوید:
    قبل 3 سال

    ای بابا…. با این مبلغ که اعتراض هم نمیشه راه انداخت چه برسه به انقلاب!!! کاش این برادران سرشون رو می‌انداختند پایین و به جای این شعارهای توخالی کار میکردن

    پاسخ
  2. فیلمساز نیمه جوان می‌گوید:
    قبل 3 سال

    هر بار یک مدیر اینطوری حرف زد باید بهش شک کرد… این ادبیات یعنی چیزی در چنته ندارم و الکی میخوام شلوغش کنم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

از صیاد تا ناریا، تلویزیون و پرده سینما در اشغال آثاری ضعیف

۱۴۰۴-۰۲-۲۸

مدیران مومن و انقلابی تلویزیون هم عاشق بوروکراسی سنگین هستند؟

۱۴۰۴-۰۲-۲۶

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس