دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی فیلم کوتاه

تبدیل رویدادی بین المللی به جشنواره فیلم کوتاه پارک ملت

۱۴۰۱-۰۷-۳۰
Reading Time: 5 mins read
0

سینما مثبت:انتشار خبر انصراف برخی فیلم‌سازان از حضور در جشنواره فیلم کوتاه تهران و همچنین عدم همراهی ایسفا به عنوان تشکل مهم صنفی فیلم کوتاه با جشنواره این تصور را ایجاد کرد که جشنواره فیلم کوتاه امسال روزهایی بسیار خلوت را مشاهده خواهد کرد و حالا حضور علاقه‌مندان در سالن‌های نمایش فیلم این رویداد باعث طرح برخی مطالب در فضای مجازی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، روز جمعه بیست و نهم مهرماه فیلم‌هایی نمایش داده شد که بازیگرانی همچون: فاطمه معتمدآریا،نگار جواهریان،نگار جبرائیلی و… در آن ایفای نقش می‌کردند اما هیچ یک از این بازیگران رغبتی به حضور در جشنواره نداشتند و تنها چهره مطرح حاضر در جشنواره نادر فلاح بازیگر فیلم کپسول بود. جشنواره به شکل مشخصی با قهر و نادیده گرفتن از سوی چهره‌های حرفه‌ای مواجه است و این مساله قابل کتمان نیست.

بزرگ‌نمایی با رمز «استقبال کم سابقه»

جشنواره فیلم کوتاه تهران از معدود رویدادهای نمایش فیلم و اساسا از معدود فضاهای نمایش فیلم کوتاه در کشور است. با توجه به ثبت نام بیش از هزار و دویست فیلم در این جشنواره و پذیرش حدود پنجاه فیلم داستانی، اگر صرفا برای هر فیلم داستانی فقط چهار نفر از دست اندرکاران و سه نفر از علاقه‌مندان به سالن نمایش بیایند، دیدن این جمعیت آن هم در پردیس ملت که بزرگ‌ترین سالن آن فقط ۲۸۵ نفر ظرفیت دارد عدد بزرگی نیست ضمن اینکه این جشنواره گردهم آیی سالانه انجمن سینمای جوان نیز محسوب می‌شود و بیش از پنجاه دفتر در آن حضور دارند که در نظر گرفتن عدد سه برای هر دفتر، رقم بزرگی را شامل می‌شود.برای این افراد امکان اسکان، اقامت و پذیرایی در تهران فراهم شده است. به همین دلیل به کارگیری تیترهایی مانند: استقبال کم سابقه از این رویداد صرفا یک ترفند رسانه‌ای جهت بزرگ‌نمایی رویدادی است که به طور طبیعی بزرگ است.

پول پرداخت کرده‌اند و می‌آیند

علاقه‌مندان به شرکت در کارگاه‌های جشنواره امسال مبلغی حدود هشتصد هزار تومان پرداخت کرده‌اند و به واسطه پرداخت همین مبلغ در جشنواره حضور دارند که خود این افراد عدد قابل توجهی هستند. این افراد علاقه‌مند به فیلمسازی هستند و برای سوخت نشدن پول پرداختی در جشنواره حاضر شده‌اند که البته چیز عجیبی نیست.

حذف فروش بلیت و رایگان کردن تماشای فیلم

اینکه امسال مسوولان جشنواره فروش بلیت را حذف کردند (اینجا) و درهای جشنواره را به صورت رایگان به روی همه باز کردند و حتی نمایش آنلاین را هم – با وجود ثبت نام اولیه – حذف کردند تا هر علاقه‌مندی برای تماشای فیلم‌ها مجبور به حضور در جشنواره باشد. جشنواره در سال‌های گذشته با چنان استقبالی از سوی علاقه‌مندان مواجه می‌شد که مسوولان جشنواره یک سالن مجزا به اهالی رسانه اختصاص می‌دادند (اینجا) اما برگزار کنندگان امسال با هوشمندی از هر ترفندی برای شلوغ کردن جشنواره بهره بردند.

تبدیل جشنواره فیلم کوتاه به رویدادی محفلی

جشنواره فیلم کوتاه تهران با تلاش برگزار کنندگان آن طی چهار دهه به عنوان یکی از ۶۳ فستیوال فیلم کوتاه مورد تایید آکادمی اسکار، یکی از ۹ جشنواره بین‌المللی مورد تایید این آکادمی در قاره آسیا و یکی از دو جشنواره بین‌المللی مورد تایید اسکار در خاورمیانه تبدیل شده بود اما حالا به لطف برگزار کنندگان به یک هفته فیلم داخلی تبدیل شده و به راحتی می‌توان نام «هفته فیلم کوتاه پارک ملت»‌ را به آن اطلاق کرد.

جشنواره‌ای که روز گذشته یکی از کارگاه‌هایش با حضور چهره‌ای خارجی حذف شد و برخلاف سال‌های گذشته نه اثری از بازتاب بین المللی آن است و نه میهمانی خارجی در آن حضور دارد تا ارتباط سینمای کوتاه با جهان را تسهیل کند. بر همین اساس باید به مسوولان این دوره از جشنواره برای به باد دادن تمام آن اعتبار بین المللی تبریک گفت و این نکته را هم متذکر شد که برگزاری چنین رویدادی با این حجم از فیلم و علاقه‌مند کار چندان سختی نیست ولی اعتبار جشنواره به مراوده‌های بین المللی آن است که متاسفانه در این دوره خبری از این اتفاق‌ها نیست.

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های افراد،سازمان‌ها و نهادهایی است که نام آن‌ها در این مطلب آمده  است.

برچسب ها: پارک ملتجشنواره فیلم کوتاه تهران
نوشته قبلی

غوغای اسمی خانی در جشنواره فیلم کوتاه

نوشته‌ی بعدی

نگرانی برای پیشرفت کشور با شلوار جین و موی چتری

نوشته‌ی بعدی

نگرانی برای پیشرفت کشور با شلوار جین و موی چتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

از صیاد تا ناریا، تلویزیون و پرده سینما در اشغال آثاری ضعیف

۱۴۰۴-۰۲-۲۸

مدیران مومن و انقلابی تلویزیون هم عاشق بوروکراسی سنگین هستند؟

۱۴۰۴-۰۲-۲۶

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس