کرونا طی دو ماه اخیر همه ما را خانه نشین کرده است. همزمانی شیوع این بیماری با ایام نوروز، برنامه سفر نوروزی تمام ایرانی ها را به هم ریخت و سبک تازهای از زندگی را پدید آورد. مطالعه کتابهایی که موضوع اصلی آن ها مسافرت است، سرگرمی جذابی است که میتواند تحمل شرایط این روزها را آسان کند.
رمان #حمام_تُرکی نوشته #رضا_استادی یکی از کتابهایی است که با موضوع سفر نوشته شده است. این کتاب داستان سفر دختر و پسر جوانی به نام هلنا و مُهنا را به شهر خاطره انگیز #استانبول روایت میکند. شهری که اغلب ما ایرانی ها خاطرات زیبایی از آن داریم و طی سال های اخیر مقصد مناسبی برای سفرهای ما در تمامی ایام بوده است. استانبولِ خاطره انگیز در این کتاب، مکانی است که دختر و پسر جوان داستان حمام تُرکی، یک هفته متفاوت و جذاب را در آن سپری میکنند. در مواجهه با این شهر ابتدا مجذوب آن میشوند و سپس درگیر ماجراهایی پیچیده میشوند که پای آن ها را به هزارتوی پیچیده این شهر باز میکند. در پَس بوتیکهای شیک، کافه های خاطره انگیز و رستورانهایی که طعم و بوی غذای آن ها توریست ها را مدهوش میکند، شهری پنهان شده که هر لحظه ماجرایی را برای این زوج جوان رقم میزند و دم به دم آن ها را غافلگیر میکند!
کتاب با لحن و زبانی طنز آمیز نوشته شده و با به کارگیری ادبیات خاص #دهه_هفتادی_ها که ویژگی شخصیتهای اصلی داستان است، مخاطب را به سادگی با خود همراه میکند. همچنین توصیفات نویسنده بسیار دقیق و جزئی است و خواننده را به بطن اتفاقها و مکانها می برد. اخیرا #مسعود_جعفری_جوزانی کارگردان معتبر سینمای ایران نیز پس از مطالعه حمام تُرکی با نگارش یادداشتی خطاب به نویسنده این کتاب گفته است: ««آقای رضا استادی! نوشته به روزتان بیشر به ادبیات نمایشی میماند.توضیح دقیق حالات و صحنه ها کار را برای فیلم نامه نویس راحت میکند و بی تردید بستری خواهد شد برای ساخت فیلمی جوان پسند و به روز. برایتان آرزوی بهروزی و پیروزی در این عرصه را دارم.»
این کتاب توسط نشر #برکه_خورشید به بازار عرضه شده است.
منبع: کتابفروشی جمعه ـ 20 فروردین 1399