یکشنبه, خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی فیلم محمد

پیش بینی‌ها درباره فیلم محمد درست از آب درآمد

۱۳۹۴-۰۹-۲۷
Reading Time: 3 mins read
0

پیش بینی‌ها درباره فیلم محمد درست از آب درآمد؛ متأسفانه

 

سینما مثبت: با اعلام فهرست اسامی 9 فیلم بخش اسکار خارجی زبان ۲۰۱۶ مشخص شد متأسفانه نام فیلم «محمد» آخرین ساخته مجید مجیدی فیلم ساز ارزشمند کشورمان در این فهرست قرار ندارد.

 

اسکار،فیلم محمد، مجید مجیدی،مراسم اسکار،عدم انتخاب فیلم مجیدی برای شرکت در اسکار،سینماپلاس،سینمامثبت،پلاس،plus

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، خبرگزاری مهر شب گذشته در گزارشی ضمن اعلام این خبر نوشت نه‌تنها «محمد رسول‌الله» ساخته مجید مجیدی به‌عنوان نماینده ایران موفق نشد به دور بعدی برسد که امسال هیچ فیلمی از آسیا به دور بعدی راه پیدا نکرد. این اتفاق در حالی رخ‌داده که سینما مثبت در تاریخ 2 مهر 1394 در مطلبی با عنوان «بااعتبار آقا مجیدی بازی نکنید، قصه‌ها را به اسکار بفرستید» نسبت به انتخاب این فیلم برای شرکت در مراسم اسکار هشدار داده و نوشته بود: «هیات انتخاب اسکار باید بدانند که مجیدی از سرمایه‌های سینمای ایران است و نباید این هنرمند و فیلمش را که اساساً شان و منزلتی بالاتر از «جشنواره‌ها» دارد را خرج مراسمی کنند که تابع نفوذ و قدرت تصمیم‌گیری صهیونیست‌ها است. مگر اینکه سازندگان فیلم اقدام به‌صرف هزینه و «لابی گسترده» کنند تا فیلم مذکور بتواند شانسی در اسکار داشته باشد.» متن کامل تحلیل مذکور را می‌توانید با کلیک کردن در «اینجا» بخوانید. متأسفانه هیات انتخاب اسکار بی‌توجه به این مطلب و دیگر تحلیل‌های موجود در این زمینه، اقدام به انتخاب این فیلم نمودند. سینما مثبت امیدوار است این عدم انتخاب تأثیری در اکران و فروش بین‌المللی این فیلم نداشته باشد.

 

فهرست فیلم‌های راه‌یافته به اسکار به شرح زیر است:

 

بلژیک: «برند عهد جدید» ساخته ژاکو ون دورمل، به زبان فرانسوی. این فیلم کمدی محصول مشترک فرانسه و بلژیک و لوکزامبورگ در بخش دوهفتم کارگردانان جشنواره کن به نمایش درآمد. بیانیه‌ای که تاریخ مرگ مردمان در آن نوشته‌شده وقتی در شهر بروکسل منتشر می‌شود، می‌تواند منجر به یک بی‌نظمی تمام‌عیار شود.

کلمبیا: «در آغوش گرفتن ابلیس» ساخته سیرو گوئراو. فیلم دو داستان از سال ۱۹۰۹ و ۱۹۴۰ را روایت می‌کند که در هر دو شمنی آمازونی و آخرین بازمانده از یک قبیله در مرکز داستان است. او سفری با دو دانشمند آلمانی و آمریکایی می‌کند تا یاکرونا گیاهی مقدس را پیدا کند.

دانمارک: فیلم «یک جنگ» به کارگردانی توبیاس لیندهولم که در بخش مسابقه افق‌های جشنواره ونیز به نمایش درآمد، فیلمی درام درباره پیامدهای جنگ و در مورد کلاوس میکائیل پدرسن یک افسر ارتش است که همراه نیروهایش در یکی از ولایات افغانستان مستقر است. سربازان در یک مأموریت عادی در یک آتش متقاطع سنگین گیر می‌افتند. کلاوس برای نجات آن‌ها تصمیمی می‌گیرد که عواقب آن نه‌تنها او بلکه خانواده‌اش در دانمارک را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

فنلاند: «شمشیرباز» به کارگردانی کلاوس هارو با اقتباس از داستانی واقعی در دوران جنگ سرد، اندل نلیس قهرمان شمشیربازی استونیایی را که از پلیس مخفی شوروی سابق فرار می‌کند، به‌عنوان موضوع خود انتخاب کرده است.

فرانسه: «موستانگ» ساخته دنیس گامز ارگوون به زبان ترکی. این فیلم که جایزه لیبل سینمای اروپایی دو هفته کارگردانان جشنواره کن امسال را که به بهترین فیلم اروپایی اهدا می‌شود دریافت کرد، در جزیره‌ای متروک در دریای سیاه می‌گذرد و پنج خواهر جوان را تصویر می‌کند که به دلیل جنسیت خود، با مشکلات زیادی در جامعه سنتی روبه‌رو هستند.

آلمان: «هزارتوی دروغ‌ها» ساخته یولیو ریچارلی، درامی تاریخی و درباره یک دادیار جوان است که در دهه ۱۹۵۰ تلاش می‌کند تا به پشت پرده کشتار دسته‌جمعی در آشویتس برسد. نخستین دادگاه آشویتس در فرانکفورت به دنبال همین تلاش شکل گرفت. مجارستان: «پسر سائول» ساخته لازلو نمس، درامی هولوکاستی است که داستانش در ۱۹۴۴ در آشویتس روی می‌دهد. سائول جنازه پسری را می‌بیند که سوزانده شده و به باور این‌که پسرش است، تصمیم می‌گیرد آن را به خاک بسپرد.

ایرلند: «زنده باد» ساخته پدی بریتناچ، فیلمی اسپانیایی زبان درباره کوبا است که با تحسین جشنواره تلوراید روبه رو شد. درحالی‌که موضوع، زبان و مکان فیلم خیلی از ایرلند فاصله دارد، اما به دلیل این‌که کاری زیبا و انسانی از کارگردانی ایرلندی است، برای اسکار انتخاب‌شده است. نوجوانی به نام یسوس در هاوانا در آرزوی بازیگر شدن است و وقتی سرانجام شانسی به دست می‌آورد، باید با پدرش که درگذشته بوکسور بوده، مبارزه کند.

اردن: «ذئب» ساخته نجل ابونوار فیلمی عربی زبان است که چندین جایزه از جمله جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره فیلم ونیز و جایزه بهترین فیلم‌نامه را از جشنواره فیلم بلگراد دریافت کرده است. این فیلم در دوران عثمانی در حجاز و همزمان با جنگ جهانی اول می‌گذرد و داستان پسربچه‌ای را روایت می‌کند که با سفری در بیابان به‌عنوان راهنمای یک افسر بریتانیایی، به حقایقی می‌رسد.

 

پنج نامزد نهایی بهترین فیلم خارجی اسکار ۲۰۱۶ روز ۱۴ ژانویه سال آینده معرفی می‌شوند و مراسم اعطای جوایز نیز روز ۲۸ فوریه در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد. سال پیش از ۸۳ فیلم ارسال‌شده به آکادمی، «آیدا» به کارگردانی پاول پاولیکوفسکی از لهستان برنده جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شد. هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار ۲۸ فوریه ۲۰۱۶ (دوشنبه ۱۰ اسفند) در دالبی تیه‌تر در هالیوود برگزار می‌شود.

 

 

نوشته قبلی

جشنواره فجر دستش را از جیب سینما بیرون بکشد

نوشته‌ی بعدی

جای این نشان روی لباس سینماگران ایرانی

نوشته‌ی بعدی

جای این نشان روی لباس سینماگران ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

آقای سازمان سینمایی! برنامه راهبردی‌اتان محرمانه شد؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۷

نماوا اقدام به خودکشی رسانه‌ای کرده است؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۲

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس