یکشنبه, خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی تلویزیون

خانه «جعفری جلوه» بازهم سبز خواهد شد؟

۱۳۹۳-۱۲-۱۸
Reading Time: 5 mins read
0
«خانه سبز» محصول سال 1375 است. این مقطع همان زمانی است که محمدرضا جعفری جلوه به‌عنوان مدیر شبکه دو سیما فعالیت داشت و علاوه بر خانه سبز آثار ارزشمندی همچون «همسران» توسط وی تولید شد
 
پخش مجدد سریال «خانه سبز» از تلویزیون این روزها قابل‌تأمل است
 
خانه «جعفری جلوه» بازهم سبز خواهد شد؟
 
سینما پلاس: چند ماه پس از انتصاب محمدرضا جعفری جلوه به‌عنوان مدیر شبکه دو سیما، پخش سریالی که در زمان مدیریت وی در این شبکه ساخته‌شده، این سؤال را ایجاد می‌کند که آیا در دوران جدید مدیریتی بازهم امکان عرضه و ساخت چنین سریال‌هایی وجود خواهد داشت یا آثاری ازاین‌دست صرفاً خاطره‌ای شیرین خواهند بود؟
 

خانه سبز،محمد رضا جعفری جلوه،مدیر شبکه دو سیما

 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، باگذشت حدود 20 سال از تولید و عرضه سریال خانه سبز، پخش مجدد آن در زمانه‌ای که گزینه‌های مختلفی همچون شبکه‌های فارسی در اختیار مخاطب ایرانی است؛ همچنان جذاب و تماشایی است. حتی اگر از وجه نوستالژیک سریال هم‌چشم پوشی کنیم، برای نسل امروز نیز این اثر تلویزیونی دیدنی است. این سریال را می‌توان ازجمله آثاری دانست که تولید مجدد آن آرزوی هر مدیر تلویزیونی است. وجه سرگرمی در سریال غالب و پررنگ است و پیام‌های اجتماعی خوبی هم به مخاطب داده می‌شود. اینکه در خانواده‌ای زن و شوهر وکیل باشند و گاه در پرونده‌ها در دو طرف ماجرا باشند، اینکه یک خانواده باهم در آپارتمان زندگی خوبی داشته باشند، حضور زن مطلقه در داستان، توجه به وضعیت بچه‌های طلاق، ازدواج جوانان در سن پایین و قناعت کردن آن‌ها به یک اتاق، همه از نکات ارزشمند سریال است که البته به هنرمندی تمام‌پرداخت داستانی شده است. مثلاً به قسمتی که در آن شخصیت «علی کوچولو» در مقابل قاضی حاضر می‌شود دقت کنید که چگونه با چند سؤال، هم مادر و هم قاضی را به چالش می‌کشد. او در این قسمت از مادرش می‌پرسد: «من مال کی ام؟»
مادر پاسخ می‌دهد: «نمی دونم. باید دادگاه بگه.»
کودک می‌پرسد: «چطور دادگاه می دونه اما شما نمی دونید من مال کی ام؟ خیلی بده آدم ندونه مال کیه!»
یا وقتی علی از دایی درباره طلاق می‌پرسد و مادرش می‌گوید یعنی جدایی، علی می‌پرسد: «اگی من از مادرم جدا بشم یعنی طلاق گرفتم؟»
 
موفقیت تکرار شدنی است؟
 
«خانه سبز» محصول سال 1375 است. این مقطع همان زمانی است که محمدرضا جعفری جلوه به‌عنوان مدیر شبکه دو سیما فعالیت داشت و علاوه بر خانه سبز آثار ارزشمندی همچون «همسران» توسط وی تولید شد. وی در مدیریت شبکه یک سیما نیز کارنامه قابل تا ملی دارد و تولید سریال‌هایی همچون: «شب دهم»، «خوش‌رکاب» و «مدار صفر درجه» برخی از آثار برجسته وی محسوب می‌شود. تکرار چنین سریالی در روزهای پایانی سال، گذشته از «پُر کردن آنتن» می‌تواند معنایی استعاری هم داشته و به معنای به رُخ کشیدن دستاوردهای پیشین این مدیر تلویزیونی باشد. حال سؤال این است که آیا در دوران مدیریت جدید جلوه بازهم می‌توانیم شاهد تکرار چنین آثار موفق و پُرمحتوایی باشیم یا اینکه دوره تولید چنین آثاری در تلویزیون به سر آمده و این رسانه میدان رقابت در بحث «سرگرمی» را یکسره به حریف باخته است؟
 
مطالب مرتبط:
 
آقای جلوه! در بنیاد شما چه خبر است؟
 
جعفری جلوه مسیر حوزه هنری را در پیش گرفته و «دولت در دولت» تشکیل داده است!
 
نوشته قبلی

10 هزار هنرمند قلابی خط خوردند

نوشته‌ی بعدی

فیلم مجیدی مثل مسجد گوهرشاد است

نوشته‌ی بعدی

فیلم مجیدی مثل مسجد گوهرشاد است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

آقای سازمان سینمایی! برنامه راهبردی‌اتان محرمانه شد؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۷

نماوا اقدام به خودکشی رسانه‌ای کرده است؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۲

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس