پنجشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۵
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • جنگ رمضان
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • جنگ رمضان
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی جشنواره فیلم فجر جشنواره چهل و چهارم فیلم فجر

ساختار ارگانی فیلم فجر تحریم سیاسی را ثمر بخش کرد

۱۴۰۴-۱۱-۱۷
Reading Time: 2 mins read
0

سینما مثبت: جشنواره فیلم فجر در حالی به هفتمین روز برگزاری خود نزدیک می‌شود که به نظر می‌رسد عملیات تحریم این رویداد متاسفانه به نتیجه مطلوب رسیده و در اثر ایجاد فضایی رعب آور، بازیگران مطرح حاضر به حضور در این رویداد نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری_تحلیلی سینمامثبت،جشنواره فیلم فجر سال‌ها فرصت داشته تا از بدنه وزارت ارشاد جدا شود و به عنوان رویدادی مستقل و با چهارچوب‌های حرفه‌ای برگزاری خود را تداوم ببخشد اما وزارت ارشاد ترجیح داده تا این رویداد را همچنان در انحصار خود داشته باشد و احیانا از محل اعتبارهای دریافتی برای این رویداد،کسری حقوق کارکنان خود را جبران کند.در سال‌های اخیر فضای دیگری هم در این جشنواره باز شده و آن هم «بده- بستان ارگانی» است که عملا مسیر این رویداد را به حاشیه برده است.رویدادی که ‌باید نمایش دهنده فیلم‌های نخبه و ارزشمند سینمای ایران باشد حالا سال‌هاست به مکانی برای حضور چند فیلم قابل قبول در کنار حجم زیادی متوسط و ضعیف و معدودی آثار بی‌ارزش تبدیل شده که نه فیلم بلکه «زباله‌های تصویری» هستند که مشخص نیست بر اساس چه زد و بندهایی تولید شده‌اند؟!

تزریق این حجم از فیلم‌های بی‌لیاقت و بی‌ارزش به بدنه جشنواره سبب شده تا فیلم فجر بیش از آنکه یک رویداد سینمایی باشد؛ رویدادی کاملا سیاسی تلقی گردد و به هدفی دم دستی برای نیروهای سیاسی مخالف تبدیل شود که به سادگی و با کمترین هزینه می‌توانند آن را مورد هدف قرار دهند و با ایجاد فضایی روانی، بدنه سینما را به تحریم آن ترغیب و به اصطلاح به حاکمیت «ضربه» بزنند!

فجر چهل و چهارم امسال میزبان فیلم‌هایی است که دردمندانه و حرفه‌ای از مشکلات اقتصادی حرف می‌زنند.فیلم‌هایی که تماشاگر در رنج و شادی قهرمان‌ها شریک می‌کنند. دربخش‌هایی از فیلم قلب مخاطبان را از درد مچاله می‌کنند و در آثاری،از رنج مردم مظلوم فلسطین را با نگاهی هنرمندانه به تصویر می‌کشند.این معدود آثار حاصل جریان حرفه‌ای و واقعی سینمای ایران است.جریانی که فیلمساز به اتکا توانایی و دانش و صلاحیت حرفه‌ای خود پله پله رشد کرده و حالا در جایگاهی قرار گرفته که می‌تواند محصولی واقعی به نام سینما تولید کند. سینمایی که می‌تواند مردم را همدلانه در کنار هم قرار دهد،صف ایجاد کند،شور و هیجان ایجاد کند،آشتی ملی ایجاد کند و… اما مسیر غلطی که برخی ارگان‌ها در پیش گرفته‌اند تا فیلمسازانی جوان و کم تجربه را با جادوی «پول زیاد» وارد یک مایکروفر کنند تا از آن‌ها نسلی مانند حاتمی کیا و ملاقلی پور و تبریزی بسازند – البته زهی خیال باطل- سبب تولید حجم فراوانی آثار بی‌ارزش شده که جشنواره را از ماهیت واقعی خارج کرده و حالا این جشنواره به شدت سیاسی و حاکمیتی به سیبل جذابی برای جریان‌های مخالف تبدیل شده و همزمانی این اتفاق با رخدادهای تلخ دی ماه ۱۴۰۴ و درگذشت دردناک جمعی از هموطنان،فضا را برای حمله به این «سیبل سیاسی» مساعد کرده است.

قطعا اگر این جشنواره تا این درجه سیاسی و بی‌ در و پیکر نبود و کمی قواعد حرفه‌ای بر آن حاکم می‌شد؛وضعیت به گونه‌ای دیگر بود.

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های افراد،سازمان‌ها و نهادهایی است که نام آن‌ها در این مطلب آمده  است.

برچسب ها: تحریم جشنواره فیلم فجرفیلم های ارگانی
نوشته قبلی

آقای شاهسواری مال «شُبهه دار» وارد جشنواره نکنید

نوشته‌ی بعدی

نیم‌شب و مهدویان؛ همراه با مردم،همگام با مسوولان

نوشته‌ی بعدی

نیم‌شب و مهدویان؛ همراه با مردم،همگام با مسوولان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

21

ادامه مبارزه و مقاومت رائد برای حفظ شاهسواری

۱۴۰۵-۰۵-۰۱

برادران رزاق کریمی کجا و شهید تنگسیری کجا؟!

۱۴۰۵-۰۴-۳۱

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس