سینما مثبت:برگزاری نشستی سینمایی در موزه سینما با استقبال بسیار ضعیف اهالی فرهنگ و هنر مواجه شد.گذشته از زمان نامناسب برگزاری این رویداد، به نظر میرسد حضور مجید اسماعیلی در مقام مدیر موزه سینما نیز توجهیی در این نشست ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، روز دوشنبه ۲۶ تیرماه نشست «بررسی تطبیقی مفهوم قهرمان و ضد قهرمان در سینمای ایران و هالیوود» در موزه سینما برگزار شد. نشستی که در آن مجید اسماعیلی مدیر عامل موزه سینما با وجود آنکه میزبان بود؛ خودش هم به عنوان سخنران حضور داشت! سایر چهرههای حاضر در این نشست منوچهر شاهسواری بود که از وی با عنوان تهیهکننده سینما و مدیر فرهنگی یاد شده است.رهبر قنبری کارگردان، جواد طوسی منتقد سینما و غلامرضا گودرزی استاد دانشگاه نیز دیگر حاضران در نشست بودند. به جز رهبر قنبری و جواد طوسی سایر میهمانها ارتباطی با این نشست نداشتند و مشخصا غلامرضا گودرزی از دانشجویان دانشگاه امام صادق که در این نشست حاضر شده در زمینه مدیریت صنعتی تحصیل کرده و در سوابق وی (اینجا) فعالیتهای سینمایی و هنری دیده نمیشود و احتمالا به واسطه دوستی با مجید اسماعیلی و به منظور ایجاد رزمه سینمایی در این نشست دعوت شده و حضور داشته است.
کل موضوع برگزاری این نشست نیز با علامت سوال مواجه است! این نشست چه ارتباطی به موزه سینما دارد و در کجای برنامههای موزه سینما تعریف شده است؟! موزه سینما مجموعهای با تعریف مشخص است و این موضوعهای نظری بیشتر در صلاحیت بخشهای علمی است تا فضایی اجرایی مانند موزه سینما!
استقبال اندک از نشست
نشست مذکور در سالن فردوس موزه سینما برگزار شده که ۱۰۹ نفر ظرفیت دارد اما تصاویر عمدتا بسته و محدود به سخنرانها که از این رویداد منتشر شده حکایت از حضور حداکثر ۲۰ نفر در نشست مذکور دارد که احتمالا تعدادی از آنها به روال چنین مراسمهایی از کارکنان موزه سینما و همراهان سخنرانها هستند.البته برگزاری چنین برنامههایی با حضور چهرههای مطرح و آشنا به قواعد سینمای جهان – مثلا مسعود جعفری جوزانی که تحصیل کرده امریکا و علاقهمند به سینمای قهرمان پرداز است- شاید میتوانست حداقل مخاطب بیشتری را به چنین برنامهای بیاورد اما زمانی که شرکت کنندگان بیارتباطی مانند: مجید اسماعیلی و غلامرضا گودرزی در برنامه حضور دارند، چنین استقبال اندکی از مراسم صورت میگیرد. ضمن آنکه حرف مهمی نیز از سوی اسماعیلی به عنوان مدیر موزه در این نشست مطرح نشده است. این تیتر سخنان او در نشست مذکور است:
سینما در دنیای معاصر، جدی و تخصصی شده و عمق زیادی پیدا کرده است.
اگر به سینما نگاه سطحی داشته باشیم در واقع خود را از سینما محروم کردهایم.
در سالهای اخیر اصطلاح دانشبنیان را زیاد شنیدهایم و من به سینمای دانشبنیان زیاد فکر میکنم.
سینما مثبت ضمن اعلام آمادگی برای انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده امیدار است مدیران اجرایی در صورت تمایل به حضور در نشستهای اینچنینی از سمتهای اجرایی خود استعفا دهند تا شائبه استفاده نادرست از موقعیتهای شغلی برای آنها پیش نیاید.