چهارشنبه 17 خرداد, 1402

مقالات مرتبط

درباره کیومرث پوراحمد آن «بزرگا مرد» 18 فروردین, 1402 برادر خزاعی! هنر مزرعه بلال نیست 21 اسفند, 1401 انتقاد از استانداردهای دوگانه حجاب در سینمای ایران 08 اسفند, 1401 آینده مبهم پیش روی فیلم اولی‌ها 06 اسفند, 1401 محو سینمای ملی با استمرار مدار ناکارآمدی کنونی سینما 26 بهمن, 1401
نظرات

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

  1. 1

    سام

    کل مصاحبه و حرفهایش دروغ بود. فکر میکرد با این حرفها میتواند مثد سابق به سینما بر میگردد ولی بدترین راه را انتخاب کرد ( دروغ گفتن پشت سر کسانی که زنده نیستند تو از خود دفاع کنند )
    معتاد شدن به هروئین به صورت بخوری !! و ناخواسته . قمار بازی فردبن با تیمسار ربیهی فرمانده نیروی هوایی !! التموس خواهر شاه برای شرکت در مهمانی دربار با سر تراشیده و زمان سربازی ؟ اگر ونقدر نزدیک بودید چرا شما را معاف نکردند ؟
    بس کنید و به شعور مردم توهین نکنید .وگر مردم هنوز شما را دوست داشتند با خواندن آن حرفها از شما بیزار شدند چون نشان دهنده شخصیت ضعیف و حقارت شما شدند که برای لر گشتن به سینما تن به دروغ گویی دادید . نمک نشناس نباشید. پلها را پشت سر و پیش رویتون رو خراب کردید.

    پاسخ
  2. 2

    سام

    البته او دیگر از دنیا رفته. من چند روز قبل آن مصاحبه را خواندم و از تعجب حیرت کردم. آخه اعتیاد بخوری ؟ آنهم با ریختن مواد لای موهایشان و نشستن پیش آقای کنگرانی تا از آن طریق معتادشان کنند ؟! تیمسار خلبان و فرمانده نیروی هوائی کشور در خانه فردین و نزد یک جوان تازه آرتیست شده قمار کنند و تریاک بکشند ؟! شما آنجا چه میکردید ؟
    و…نمیدانم برای چه اینکار را کرد و خود را نزد مردم و دویتان و همکاران قدیمی بی اعتبار کرد! البته خبر دارم که سالهای آخر عمر خیلی تلاش کرد تا مجوز بازیگری بگیره ولی نتونست و فقط در یک فیلم درجه 2 -3 تونست نقش بازی کنه . در هر حال دیگه رفته و بهتره بگیم روحش شاد و طلب آمرزش کنیم. احتمالا برای خود دلیلی داشته.

    پاسخ

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس