سینما مثبت: این روزها دبیر جشنواره فیلم فجر از دو سو تحت فشار است. عده ای او را به پذیرش مجدد فیلم «امپراطور جهنم» به جشنواره ترغیب می کنند و عده ای دیگر هم از او می خواهند فیلم بحث برانگیز «آشغال های دوست داشتنی» را دوباره در جشنواره بپذیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت،روزنامه جوان در شماره امروز خود در مطلبی ضمن اعلام این نکته که « فیلم امپراطور جهنم به دلیل فشارهای دولتی با حذف بخشهایی به جشنواره ارائه شده و کفه افشاگری آن درباره عربستان کمرنگ شده» نوشت: « حتی اگر قائل به این باشیم که با اثر متوسطی به لحاظ ارزشها و قابلیتهای سینمایی مواجهیم، اما به دلیل محتوای غنی و استراتژیک این اثر منطقی است که فیلم در بخش مسابقه جشنواره فجر حضور پیدا کند و مورد داوری قرار بگیرد.»
در سوی دیگر ماجرا فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» قرار دارد که به گفته سازندگانش تمامی شرایط قانونی نمایش برای هیئت انتخاب جشنواره سیوششم را دارد و به مین دلیل سازندگان ضمن پُر کردن فرم، نسخه ای از آن را نیز به جشنواره تحویل داده اند تا مورد بازبینی هیات انتخاب قرار گیرد.
نمایش این فیلم در سال های گذشته همواره جز خط قرمز اصولگرایان بوده و حالا در آستانه جشنواره فجر به نظر می رسد فرصت خوبی است که دبیر با بهره گیری از سیاست معروف «یکی به نعل، یکی به میخ»، هم فیلم ارزشی جا مانده از جشنواره قبل را با وجود مخالفت آیین نامه بپذیرد و هم به واسطه پذیرش این فیلم، امکان نمایش آشغال ها را در جشنواره فراهم کند تا در نزد هر دو جناح محبوب قلب ها شود!البته پیشنهاد می شود در صورت تصمیم دبیر جشنواره فجر به اجرای این برنامه، ابتدا فیلم آشغال ها وارد جشنواره شده و نمایش داده شود و بعد از چند روز امپراطور جهنم نمایش داده شود.
http://30nemaplus.ir/?p=5000